Introductie

Welkom op de wederom vernieuwde site van lodderweb. Dat er e.e.a. veranderd is, kunnen jullie wel zien, denk ik. De lay-out en stijl zijn weer eens compleet veranderd. Ik heb er dit keer voor gekozen om de site een nog persoonlijker aanzicht te geven. De foto's die op de homepagina voorbij komen, zijn dan ook door mijzelf gemaakt in mijn eigen mooie Hoeksche Waard.

De grootste verandering is echter niet zichtbaar. Deze site is namelijk helemaal gebaseerd op joomla 3.8.x. Hierdoor is de site een stuk veiliger en zijn er veel meer mogelijkheden op het gebied van beheer en onderhoud.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Ik heb er overigens ook voor gekozen om veruit de meeste zaken in het afgeschermde gedeelte van de site te plaatsen. Hiervoor is het dus wel nodig om in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Nog geen account, vraag er snel een aan. Klik hiervoor op "Registreer" en vul de gevraagde gegevens in. Nadat je vervolgens op "Registreren" hebt geklikt, krijg je geheel automatisch een email op het email-adres dat je zojuist hebt opgegeven. Hierin zit een link. Deze moet je aanklikken om je registratie te voltooien. Aangezien de laatste tijd zeer regelmatig "ongewenste" bezoekers zich registreren, heb ik helaas een extra beveiliging moeten inbouwen. Daarom zal iedere aanvraag voortaan door mij zelf nog geactiveerd moeten worden voordat je daadwerkelijk kunt inloggen. Ik doe daar verder helemaal niet moeilijk over, maar het scheelt natuurlijk wel als ik aan de naam en/of email-adres kan zien wie je bent.

Veel plezier,

Mark